Biljetter till Roger Waters

Roger Waters är inte bara känd som en av de ursprungliga medlemmarna och basisten i ett av världens mest legendariska rockband, han är också en framgångsrik soloartist. Som Pink Floyds främste låt och textskrivare blev Waters känd för sina enastående insatser på den tredje mest sålda skivan i världen någonsin, The Dark Side Of The Moon. När han lämnade gruppen år 1984 startade han sin solokarriär med sitt debutalbum The Pros and Cons of Hitchhiking, med medverkan av Eric Clapton på gitarr. Hans första stora framgång som soloartist kom 1992 med skivan Amused to Death och sedan dess har han genomfört ett antal världsturnér, som till exempel en som varade i tre år från 1999. Mellan september 2010 och juli 2012 , genomförde Waters en utsåld världsturné av megaformat för att fira att 30 år gått sedan Pink Floyd först framförde dubbelalbumet The Wall på scen. Välj ett datum och se vilka biljetter som finns eller titta på en karta över Roger Waters-turnén för att se om det blir en koncert nära dig. Du kan också sälja biljetter till Roger Waters som du inte kan använda på viagogo, det kostar inget att bjuda ut dem här. Alla biljetter att se Roger Waters är täckta av viagogos biljettgaranti! Vänta inte - köp dina biljetter till Roger Waters redan nu!

biljetter På rea idag

1 792 personer tittar nu på Roger Waters biljetter

Sök evenemang efter stad

Stockholm - Solna, Sverige Friends Arena Roger Waters Bara ett fåtal biljetter kvar
Om1dag
Edmonton, Kanada Rogers Place Roger Waters Bara ett fåtal biljetter kvar Billigast i Edmonton! Detta evenemang har dom billigasteRoger Waters biljetterna i Edmonton tillgängliga på våran sida.
Om2dagar
Edmonton, Kanada Rogers Place Roger Waters Bara ett fåtal biljetter kvar
Om5dagar
Vancouver, Kanada Rogers Arena Roger Waters Bara ett fåtal biljetter kvar Billigast i Vancouver! Detta evenemang har dom billigasteRoger Waters biljetterna i Vancouver tillgängliga på våran sida.
Om6dagar
Vancouver, Kanada Rogers Arena Roger Waters
Auckland, Nya Zeeland Spark Arena Roger Waters Billigast i Auckland! Detta evenemang har dom billigasteRoger Waters biljetterna i Auckland tillgängliga på våran sida.
Auckland, Nya Zeeland Spark Arena Roger Waters Bara ett fåtal biljetter kvar
Dunedin, Nya Zeeland Forsyth Barr Stadium Roger Waters Bara ett fåtal biljetter kvar
Sydney, Australien Qudos Bank Arena (Formerly Allphones Arena) Roger Waters
Brisbane, Australien Brisbane Entertainment Centre Roger Waters
Melbourne, Australien Rod Laver Arena Roger Waters
Melbourne, Australien Rod Laver Arena Roger Waters Billigast i Melbourne! Detta evenemang har dom billigasteRoger Waters biljetterna i Melbourne tillgängliga på våran sida.
Adelaide, Australien Adelaide Entertainment Centre - Arena Roger Waters
Perth, Australien Perth Arena Roger Waters
Säljer snabbt.
Barcelona, Spanien Palau Sant Jordi Roger Waters Billigast i Barcelona! Detta evenemang har dom billigasteRoger Waters biljetterna i Barcelona tillgängliga på våran sida.
Fler resultat
51 återstående
Dina inställningar
  • Land: Sverige
  • Språk: Svenska
  • Valuta: Kr Svenska kronor
Populära evenemang
Copyright © viagogo AG 2017 Information om företaget
Användning av denna webbplats utgör ditt godkännande av våra Allmänna Villkor och Sekretesspolicy
- : web03 : -